Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mihalisepsilon στις

δισκοι για καλοκαιρι

Η αλήθεια είναι ότι οι avalanches άργησαν πολύ να κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους (16 χρόνια)  αλλά το wildflower είναι απολαυστικό. Ο δίσκος έχει την χορευτική γλυκύτητα , την ποπ εθιστικότητα , την καλοκαιρινή ανεμελιά  και βγαζει  και την νοσταλγικοτητα ενος παλιομοδιτικου ηχου και μιας αλλης εποχης.

o καναδος kaytranada στο debut του αλμπουμ 99,9 % παίζει με τους κανόνες της χορευτικής  ηλεκτρονικα και του hip hop, χωρίς να τους ανατρέπει αλλά διασκεδαζοντας και δημιουργωντας εναν ''πολύχρωμο'' δισκο  σύγχρονης μαύρης μουσικής.

ο maxwell επιβεβαιώνει με τη νεα του δουλεια την κλάση του στο χώρο του r'n'b τα τελευταια χρονια. Το black summer's night ειναι απλα  σεξι,γκρουβι και soulful.

οι wild beasts συνεχίζουν (ευτυχως !)  την παράδοση της εκλεκτικής βρετανικής ανεξάρτητης ποπ με το νέο τους πόνημα, το boy king, που αν και δεν προχωράει τον ήχο τους παραπέρα από οτι μας έχουν δώσει μέχρι τώρα κερδίζουν και παλι το ενδιαφέρον μας με την θεατρικότητα , τον λυρισμό ,  και την σαγηνευτική εκφραστικοτητα τους.

Comments