στο πλαι σου...



διαφανα κρινα/σερρες/31-03-09
τι συναυλια ! να ζεις και να πεθαινεις στην πιστα ενος τρεντι μπουζουκτζιδικου.
δεν εχω συνελθει ακομη....

Comments

Bolek said…
ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.
Anonymous said…
Αφού περάσατε καλά, ο.κ. Στο βίντεο εγώ είδα όμως έναν τραγουδιστή με ύφος μελαγχολικής αγάμητης αδερφής, ένα μάτσο στην ηλικία των πατημένων -άντα που νόμιζαν πως ήταν 15 και έναν χώρο εντελώς άσχετο. Ντράπηκα βλέποντάς το - αλλά αυτό ισχύει αποκλειστικά για μένα, γιατί κατά τα λοιπά ισχύει το γνωστό "περί ορέξεως".
maria p. said…
πολλή ανωνυμία έχει πέσει τώρα τελευταία... ωραία θα ήταν όποιος έχει απόψεις και θέλει να τις εκφράζει δημόσια να έχει και ονοματεπώνυμο!
Δυστυχώς, θα σε απογοητεύσω. Όσο σκληρά και αν προσπάθησα, δε κατάφερα να γελάσω με τίποτα από όσα έγραψες (ούτε καν με αυτό... έναν τραγουδιστή με ύφος μελαγχολικής αγάμητης αδερφής).

Περίεργο σου φαίνεται που κάποιος με πατημένα -άντα διασκεδάζει με Διάφανα Κρίνα αντί να πετάει λουλούδια σε λαϊκούς τραγουδιστές;

"Ντράπηκα βλέποντας το (σχόλιό σου) - αλλά αυτό ισχύει αποκλειστικά για μένα, γιατί κατά τα λοιπά ισχύει το γνωστό "περί ορέξεως".

Αναρωτιέμαι γιατί χρειάστηκαν τόσες λέξεις για να καταλήξεις στο παραπάνω.
Anonymous said…
Καταρχάς, είμαι "ανώνυμος", επειδή δεν έχω blog (το όνομά μου είναι κώστας δ.). Κατά δεύτερο λόγο, δεν προσπάθησα να κάνω κάποιον να γελάσει. Είμαι αρκετά χορτσαμένος με μουσική και συναυλίες, ώστε πλέον να μπορώ να βλέπω ένα βίντεο και να εκφράζω απλά τη γνώμη μου. Δε μου πέφτει κανένας λόγος ως προς τα γούστα των άλλων και δε νομίζω ότι άφησα να υποτεθεί το αντίθετο. Κάποτε τραγουδούσα κι εγώ τους στίχους των διάφανων κρίνων, αλλά πλέον μου φαίνονται εντελώς γελοίοι. αυτή είναι η γνώμη μου, σεβαστείτε την, όπως σέβομαι τη δική σας αγάπη γι' αυτούς και πιστέψτε με, ότι δεν περιέχει ίχνος εμπάθειας (σε διαφορετική περίπτωση θα εκφραζόμουν διαφορετικά).

κώστας δ.