12 βινυλια,ποσα bmx ?

παιξε κι εσυ.
δειξε μου την δισκοθηκη σου να σου πω ποιος εισαι !
το παιχνιδι των λυγμων και των θραυσματων.
η προσκληση και οι οροι απο τον angel και την tarzarnita

από το noise της Θεσσαλονίκης.ο αυρήλιος μου μαζεύει τις κυκλοφορίες των warp, morr, a.i. records- και όχι μόνο- και μου στέλνει υπέροχα πακέτα κάθε τρίμηνο.

boards of canada - hey saturday sun (the campfire headphase lp)

νομίζω από mail order στην hitch hyke. μου αρέσουν πολύ οι sleater kinney και η corin tucker.ο λόγος απόκτησης του δίσκου φυσικά ήταν η συμμέτοχη της στους cadallaca .τα κορίτσια δεν έκαναν και πολλά πράγματα με το γκρουπ αλλά η μουσική τους ταιριάζει μοναδικά στα αυλάκια ενός βινυλίου.


cadallaca - two bears later ( introducing cadallaca lp)

από ένα δισκοπωλείο της σόφιας ,κοντά στο θρυλικό τσουμ. φτηνές τιμές, άθλιες εκδόσεις ,κλασσική μουσική, βουλγάρικη φολκ και το θρίλερ του μαικλ.
(το βράδυ χορέψαμε τρελά στους ρυθμούς των modern talking)


dr.alban - hello africa (dance hits'91 vol.1 lp)

απο το blow up της Θεσσαλονίκης. τελευταίος πειρασμός, γκάμπριελ, τα ραδιοφωνικά ψηστίρια του πετρίδη. όλα τα είχαμε θέλαμε να έχουμε άποψη και για την εθνικ. πάντως οι ρυθμοί σ'αυτο το άλμπουμ είναι απίστευτοι.θυμάμαι να το χορευεις στο μεγάλο σαλόνι εκστασιασμένη.


the musicians of the nile - zahrafat al sa'id (rejoicing in upper egypt) - (luxor to isna lp)

δεν θυμάμαι....ίσως και προμο. συλλογές για τα παιδιά της επαρχίας και τις συνοικιακές καφετέριες. έπεσε πολύς ιδρώτας στις πίστες με αυτά τα τραγούδια.



soul 2 soul - back to life ( house attack lp)

τρόμος και παράνοια σ'ενα νεανικό δωμάτιο στην οδό ιουστινιανού. αναγνώσεις της βιβλιοθήκης του τρόμου και μπύρες με την παρέα σε καφετέριες της συμφοράς. άχαρα χρόνια. από το δισκοπωλείο μελοντι μεηκερ.



einsturzende neubauten - tanz debil (kollaps lp)

δεν θυμάμαι τίποτα-η δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα-ωραιο τραγουδι.και η ταινια του ντε παλμα διχασμενο κορμι ωραια

frankie goes to hollywood - relax ( 12" s/t )

μελοντι μεηκερ και παλι.αγαπημενες δισκοθηκες.τη μια την τακτοποιουσαμε αλφαβητικα την αλλη κατα χρονολογια.50-60 βινυλια ολα και ολα.....η αριθμηση μας μαρανε.τελειο artwork

new order - leave me alone (power,corruption & lies lp)

δανεικός και αγύριστος από την δισκοθήκη της μαριας π. εκείνα τα χρόνια ήμουν πολύ ''προχωρημένος'' μουσικά για αγοράσω έναν δίσκο των fleetwood mac. την πρώτη πλευρά την είχα λιώσει !


fleetwood mac - λιττλ λαιζ (tango in the night lp)

σουτσος στην εγνατία. φτηνοί δίσκοι. μου τον είχε πάρει δώρο η αννα α. παραμονές χριστουγέννων. τρώγαμε κροκ μεσιε απο το family, ξεφυλλίζαμε τα πρόσωπα και ακούγαμε τον δισκο σ'ενα φοιτητικό διαμέρισμα κάπου στην Θεσσαλονίκη.

soft cell - meet murder my angel (this last night in sodom lp)

stereomatic.το δισκοπωλείο έκλεισε πρόσφατα. έμαθα οτι ο ιδιοκτήτης του την ''έκανε'' για άλλους τόπους. τον δίσκο μου τον είχε προτείνει ο πέτρος κ. που μαζί με τον ζηση μ. ηταν οι βασικοί μουσικοί μου διαφθορείς. τα τελευταία χρόνια συναντιόμαστε οι τρεις μας και τα λέμε μετά το τέλος των συναυλιών του νικ κεηβ στην Θεσσαλονίκη.


wipers - pushing the extreme (wipers lp)

και παλι μελοντι μεηκερ. ακρογωνιαίος λίθος της δισκοθήκης μου. τέλειο εξώφυλλο και φανταστική μουσική. διάβαζα το κείμενο του salewicz και κοιτούσα με τις ώρες τις φωτογραφίες στο εσώφυλλο....ένας μαγικός καινούργιος κόσμος !


x ray spex - identity (burning ambitions : a history of punk 2xlp)

Comments

Anonymous said…
H musiki einai panta pio wraia otan sinodeuetai apo mikres istories..thnx gia ta kommatia :D
angel, lurie said…
Swstos dillinjaxx, na perimenoume kai dikh soy simetoxi?

Efxaristoyme polu gia ta kommatia kai tis anamniseis!
dllnjx said…
den exw poli xrono auti ti periodo alla tha prospathisw :)