Μ---Μ

αγόρασα το εισιτήριο για τη μαντόνα χωρίς δεύτερη σκέψη. όπως θα κάνω και για την συναυλία του ματ έλιοτ στην θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες. με ρώτησαν πολλοι γιατί πήγα να τη δω ? είναι απλό. μεγάλωσα με την μαντόνα. με τα τραγούδια της, τα βίντεο, με όλη την ποπ λάμψη της. χορέψαμε ,και μάλιστα πολύ, τους δίσκους της. ακούγαμε γι' αυτήν από τον πετρίδη στο ραδιόφωνο - είμαι στο λεωφορείο .διαδρομή σέρρες – θεσσαλονίκη .απόγευμα μετά τις 16:00,το ράδιο παίζει αντί για σκυλάδικα πρώτο πρόγραμμα ο παρουσιαστής παρουσιάζει το νέο τραγούδι της μαντόνα ,το live to tell.η μαντόνα επιτέλους τραγουδά ,το σχόλιο του ! .- διαβάζαμε και βλέπαμε τις φωτογραφίες της, συνεχώς ,στα μουσικά και μη περιοδικά και μας άρεζε. την έχω συνδέσει ακόμα και με τους στερεο νοβα(ο κ.β. λίγο πριν ανέβουν στην σκηνή, στη πρώτη εμφάνιση τους στη σέρρες ζήτησε ο dj να παίξει μαντόνα). έχω όλους τους δίσκους της(στις special editions φυσικά), αν και ποτέ δεν μπόρεσα να τους ακούσω ολόκληρους. η μαντόνα ήταν η απόλυτη ΠΟΠ σταρ της γενιάς μας .η συναυλία της το σάββατο βράδυ στην αθήνα ήταν η πρώτη και μάλλον η τελευταία που την έβλεπα ζωντανά. όπως μάλλον ήταν και η τελευταία συναυλία ( τι ωραία τα video walls) που παρακολουθώ σε τέτοιους τεράστιους χώρους-το έχω ξαναπει και μετα την συναυλια των u2 στο λιμανι της θεασσαλονίκης-. αυτό δεν σημαίνει ότι το μετάνιωσα κιόλας. τεράστια παραγωγή, κάποιες ωραίες στιγμές και κάποιες άλλες- και μάλιστα αρκετές- στα όρια της…eurovision ! τσιγγάνικα βιολιά και χαρντ-ροκίστικες μπαλαφάρες. το σόου μου φέρνει στο νου αμερικανικά μπλοκμπαστερς. εντυπωσιακές κατασκευές ,ανύπαρκτοι και άψυχοι χαρακτήρες-φωνή- και ιστορίες, ένα δίωρο χωρίς πολλές απαιτήσεις. πιο εντυπωσιακό στοιχειό η ενέργεια και η κινητικότητα της στη σκηνή και οπωσδήποτε οι επιλογές των απόντων συνεργατών της (west,pharell,timbaland).

Comments

Stratos Bacalis said…
Με κάλυψες πλήρως - καά στεκόμασταν κοντά και δε βρεθήκαμε? Αίσχος!
stereonova said…
den eimastan kai ligoi ekei pera..:-)
WinterAcademy said…
αυτό το post πραγματικά θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ!! Κι εγώ το καλοκαίρι του 86 άρχισα ν'ακούω πετρίδη [συμφωνώ, τότε, και για αρκετά χρόνια έλεγε πολύ καλά πράγματα για τη φίλη μας]. Στη θεσσαλονίκη, τέλη 93 ο ΚΒ φώναζε 'holiday! celebrate!' στην εμφάνισή τους στο club του μύλου, και χρειάστηκε να διαβάσω σε συνέντευξή του το πόσο του άρεσε η madonna για να βεβαιωθώ πως δεν το έκανε ειρωνικά. Τα εξώφυλλα στα περιοδικά, άπειρα! Οι δίσκοι βινυλλίου, συνήθως αρκετά μετά την αρχική κυκλοφορία [ε, μην πουνε τωρα πως ετρεξα να το παρω με το που βγηκε]. Η ταλαιπωρία ασύλληπτη, ο.ρ.κ.ί.σ.τ.η.κ.α πως δε θα ξανασταθώ όρθιος σε συναυλία για πάνω από 80'.. για μια ακόμη φορά.. τα τσιγγάνικα κατά γενική ομολογία ήταν όντως άστοχη κίνηση. Ανυπομονώ να δω τη madonna στα 65 να τραγουδάει χωρίς να χορεύει [εκτός κι αν ακόμη μπορεί οπότε ας πω στα 70] κι ας είναι και φάλτσα. Αρκεί να κάθομαι, lol!
celsius33 said…
θα συμφωνήσω, για μας τους 35ρηδες η μαντόνα είναι όλη η νιότη μας. Γιαυτό βρέθηκα και γω εκεί, και γιαυτό δεν μπορώ να δω αντικειμενικά τη συναυλία. She was just Madonna.