invitation

Το Muzine και οι Εκδόσεις Χαραμάδα ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 4ου τεύχους του Muzine και της Έκθεσης Βιβλίου, το Muzine, σε συνεργασία με το περιοδικό Highlights και του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φορέων Πολιτιστικών Εντύπων σας καλεί στο παρτάκι του στο Καφέ Νίκης 35 (Λεωφόρος Νίκης 35) την Παρασκευή 30 Μαΐου μετά τις 10:30μμ.
Εκεί θα βρίσκονται και κάποιοι από τους συντάκτες τους {Ελένη Μητσιάκη (elafini), Άγγελος Κ. , Νεκτάριος Λαμπρόπουλος, Άρης Δημοκίδης (enteka)} αλλά και φίλοι και συνδρομητές.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.
Από την Πέμπτη 29 Μαΐου ως και την Κυριακή 1 Ιουνίου, θα μπορείτε να επισκέπτεστε το stand των Εκδόσεων Χαραμάδα και του Muzine, που βρίσκεται στο Περίπτερο 13 της Helexpo, στο Stand 64 και να εγγραφείτε συνδρομητής αλλά και να δείτε και τις υπόλοιπες εκδόσεις μας.
Όσοι εγγραφούν συνδρομητές αυτές τις μέρες θα πάρουν δωρεάν το CD των Chromatic Sequence.
Επίσης όσοι αγοράσουν το Muzine είτε στο πάρτυ είτε στην Έκθεση Βιβλίου, θα πάρουν δωρεάν το πρώτο δισκάκι των Abbie Gale. :-)
Θα έχουμε εκεί όλα μας τα τεύχη (από το 1ο και το 2ο να ξέρετε πως δεν έχουν μείνει και πολλά πλέον) αλλά και τις νέες μας εκδόσεις.
Σας περιμένουμε....

Comments

elafini said…
Σε περιμένουμε :)
Stratos Bacalis said…
Ελπίζω να έρθεις!!!!