123...το παιγνιδι

ο αγγελος κ. και ο ζευγολας μου δινουν την πασα.
οι κανονες :
1. Πιάσε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά σε σένα.
2. Άνοιξε το βιβλίο στη σελίδα 123 (αν το βιβλίο διαθέτει λιγότερες από 123 σελίδες, άφησέ το και πήγαινε στο επόμενο κοντινότερο).
3. Βρες την πέμπτη περίοδο (=από τελεία σε τελεία, αν θυμάσαι) της σελίδας.
4. Ανάρτησε τις επόμενες τρεις περιόδους (δηλ. την έκτη, την έβδομη και την όγδοη).
5. Ζήτα από πέντε ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.


''Από την μια μεριά ,εκείνη τον είχε πάρει από το χέρι και τον είχε φέρει στην κρεβατοκάμαρα ,έβγαλε τα παπούτσια της με τόση εγκατάλειψη, τον άφησε να βάλει το χέρι του τόσο κοντά, από την άλλη, ήξερε από μακρόχρονη πείρα πόσο εύκολα μια βιαστική κίνηση μπορούσε να καταστρέψει τις πιθανότητες του. Κι όμως ,ενώ το χέρι του παρέμενε στη θέση του ,ψηλαφώντας το μηρό της, εκείνη συνέχιζε να τον κοιτάζει τόσο προσκλητικά -τα έντονα χαρακτηριστικά της απαλυμένα, τα μάτια της μισόκλειναν και έπειτα άνοιγαν πάλι διάπλατα για να συναντήσουν τα δικά του, και τώρα το κεφάλι της έγερνε προς τα πίσω -,σίγουρα οι επιφυλάξεις του ήταν γελοίες. Αυτή η διστακτικότητα ήταν δική του τρέλα.''

who's next ?

dumb dog/silent stelios/driving under influence/theodoros grigoriadis/ymeli

Comments

sea-dreamy said…
"Είναι εδώ, κάτω από το δέρμα" είπε τελικά. "Στα γονίδιά μας... Μόνο οι τεχνητοί κανόνες, η κουλτούρα, το βερνίκι των διαδοχικών πολιτισμών κρατούν τον άνθρωπο μέσα στα όριά του. Κοινωνικές συμβάσεις, νόμοι.
Αρτούρο Πέρεθ-Ρεβέρτε
"Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ"
Ymeli said…
done!

http://ymeli.blogspot.com/2008/02/123.html

xxx