αγαπημένο μου ράδιο...


έχουμε «ξεφύγει» boss,έχουμε «ξεφύγει» τελείως…αυτή είναι μια φράση που άκουσα πολλές φορές από το στόμα του dj νόβα στην διάρκεια της χρονιάς .και τις περισσότερες φορές μάλλον δεν είχε άδικο…προσπαθώ να γράψω αυτό το κειμενάκι ,έναν μικρό απολογισμό για την χρόνια που φεύγει σε λίγες ώρες. το μυαλό μου «τρέχει» τους 12 μήνες που πέρασαν ,σε πρόσωπα και στιγμές που έζησα μέσα και έξω αλλά πάντα γύρω από αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό…χαρά ,συγκίνηση περηφάνια με ¨πλημμυρίζουν ¨.....
να ξεκινήσω από την πρώτη εκπομπή του m.hulot( το περίμενες ποτέ ότι θα συνεργαστούμε έτσι ?) στις αρχές του 06,την βραδιά της gracetone recordings(κώστα καλός πολίτης και σε περιμένουμε σύντομα σέρρες),την συναυλία των αγγελάκα –βελιώτη(είμαι λίγο ψώνιο…αλλά γευμάτισα με αγγελάκα και χριστιαννάκη μιλώντας για διάφορα πράγματα), το dj set του παυλίδη στο quinta (απίστευτο μεθύσι),τις επισκέψεις στο studio των μπασλάμ ,γκουνταρούλη ,καραθάνο ,τσιτσόπουλο (δεν είναι τυχαίοι αυτοί που είναι) ,το ξεκίνημα των εκπομπών του tranzistor.gr (τα παιδιά είναι απλά μπροστα από την.. μουσική),την εμφάνιση των film
(α ρε πλατύ είσαι φοβερός) και luisiana red & ζάικου (ρισπέκτ !) την άνοιξη ,την ετήσια επίσκεψη στο synch,το πρε-reworks και το reworks,το εθνικ φεστιβάλ στην αλεξανδρούπολη ,το live των raining pleasure(ένα από τα καλύτερα λάιβ που έγιναν ποτέ στην πόλη),το λινκ στο blog του πετρίδη (το βλέπαμε ξανά και ξανά σαν χαζοί) και η αναφορά του σταθμού στην εκπομπή του(άγγελε κ. μας έστειλες…) ,τα φοβερά guest mixes(η εκπομπή καμάρι μας),τις συνεντεύξεις νέων μουσικών της χώρας (θα είμαστε εδώ για όλους),το μιξτεηπ στο vinyl microstore radio(θέλουμε και συνέχεια..),της χειμωνιάτικες συναυλίες των κορε.υδρο.(μέσα στην καρδιά μου..) & dread astaire(για το τελευταίο μας ποτό εκεί γύρω στις 3:30 στο γκόγια),τα καλά λόγια που γράφτηκαν στο avopolis(thnx τασο), δίφωνο και pop & rock,την ¨σελίδα¨ μας στο myspace και το blog,το πρώτο μας «ευχαριστήριο» στην συλλογή “spleen” της μαρίας παρούση. …τέλος ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες-φίλους , μουσικούς παραγωγούς του ρόδον fm, στον γιάννη, άρη και τον άλλον άρη που ‘’απολύεται’’ σύντομα , οδυσσέα , κώστα,κυριάκο,γιώργο, νίκο,γιώργο,βαγγέλη,αλέκο,κώστα,τάσο,θοδωρή,παναγιώτη,χριστόδουλο,γίωργο,στον φοβερό και τρομερό σταμάτη ,στον cayetano,στην μαρια ,γιωργο και αγγελο του τρανζίστορ ,σε όλους τους παραγωγούς των ξένων ραδιοφωνικών εκπομπών που φιλοξενούμε …στην άννα που μας «ανέχεται»…..
καλή χρονιά...
ευτυχισμένο το 2007

Comments

Anonymous said…
Καλή Χρονιά και σε σένα Μιχάλη και σε όσους έχουν υποστηρίξει & βοηθήσει το Ρόδον fm ώστε να γίνει ένας απο τους πιο σπουδαίους σταθμούς στην Ελλάδα ( δεν λέω ο καλύτερος για μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, χεχε).
Εύχομαι το νέο έτος τα καλύτερα για σένα,το ρόδον και τους ανθρώπους που αγαπάς ή μισείς..
Anonymous said…
Καλή χρονιά!
Πάντα τέτοια και καλύτερα.

_keep blogging
kolk said…
kali xronia
k me akomi kaluteres mousikes! :))
m.hulot said…
τι να σας κάνω πού είστε στας σέρρας και το online δεν έχουν μάθει να το χρησιμοποιούν πολλοί. δεν υπάρχει άλλος τέτοιος σταθμός στην ελλάδα αυτή τη στιγμή. και εις ανώτερα!
εύχομαι φέτος να σκίσετε!
m.hulot said…
...και φιλιά στην άννα!