ο μιχάλης δέλτα στο sonik

from www.avopolis.gr :


Κάποτε υπήρξε το ένα τρίτο του κατά πολλούς σημαντικότερου ελληνικού σχήματος με στίχο ελληνικό. Από τότε μέχρι σήμερα οι μουσικές (του) έχουν αλλάξει και οι καιροί οι ίδιοι περισσόρτερο. Ο Μιχάλης Δέλτα, όμως, όπως και τότε, έτσι και τώρα εξακολουθεί να...διασχίζει τον κόσμο, να πιστεύει στην αγάπη και να εμπνέεται από την ομορφιά της.
Στο νέο τεύχος του Sonik που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, ο Μιχάλης Δέλτα μίλησε εφ' όλης της ύλης, ακόμα και για τους Στέρεο Νόβα: "Μέχρι πριν λίγα χρόνια και σε μένα και στον Κώστα λέγανε 'γιατί διαλυθήκατε;'. Αν με ρωτήσεις σήμερα εγώ θα σου πω ότι δεν έχουμε διαλυθεί. Οι Στέρεο Νόβα υπάρχουν ακόμη."
Άρα εφόσον υπάρχει αυτό το πράγμα, μπορεί να υλοποιήσει κάτι καινούριο; "Φυσικά. Βόμβα! (γέλια). Υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε δίσκο. Όταν νιώσουμε ότι έχουμε να πούμε κάτι. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πούμε δυο πράγματα. Μέσα σ' αυτό το διάστημα που πέρασε, ο καθένας απέκτησε ένα υλικό που μπορεί να γίνει δίσκος Στέρεο Νόβα. Σκεφτήκαμε μήπως αυτό το πράγμα, αν τελικά γίνει, το ονομάζαμε κάπως αλλιώς. Αλλά μετά καταλάβαμε ότι το να ειπωθεί διαφορετικά θα είναι, ξέρεις, επί τούτου".
Περισσότερα στο Sonik Ιουλίου που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες...

Comments