β' προβολή


ηθελα μια γαλλικουρια για σημερα.αφορμη η φωτο απο το νεο τευχος του σινεμα. η ταινία la genou de claire θα υπαρχει στο νεο box set της criterion.eric rohmer's six moral tales.


(to parapono enos katanaloti :
exo ena dema pou efyge apo amazon,usa stis 31 maiou kai den to exo parei akoma.mou lene na perimeno mexris tis 24 iouliou.me ti sto diaolo to esteilan ?)

Comments

Anonymous said…
λοιπον, στείλε mail να στο ξαναστείλουν, το είχα πάθει κι εγώ πέρσι τα χριστούγεννα. μόλις περάσουν οχτώ εβδομάδες τσεκάρεις στο τελωνείο. αν δεν είναι κι εκεί, στο ξαναστέλνουν χωρίς χρέωση. το περσινό μου το ξανάστειλαν και μετά από μερικές μέρες έλαβα και το χαμένο! είχαν αφαιρέσει την αξία του από την κάρτα εννοείται. χόρτασαν οι φίλοι μου δώρα.
Anonymous said…
α, αν η αξία του δέματος είναι παραπάνω από 50 ευρώ και δεν το έστειλαν μέσω ολλανδίας ίσως να είναι στο τελωνείο.
Anonymous said…
ti egine pires tous tarantoula telika?
stereonova said…
mia fora pira to dema mia neoyorkezas anti gia to diko mou.tipota to fovero paidika dvds.mou xana esteilan tin paraggelia mou kai ligo argotera mou irthe kai to arxiko xameno paketo.exo to rushmore 2 fores kai to buena vista kai kati allo pou den thymamai...

den exoun timologio gia tin tarantoula kai perimenoume.....
Anonymous said…
το απλούστερο είναι να πας να το πάρεις η να το παραγγείλεις σε οποιοδήποτε κατάστημα Seven. Ασε που σου βγαίνει και φτηνότερα.
m.hulot said…
τα criterion είναι ακριβότερα στην ελλάδα [πολύ ακριβότερα]. και δεν συμφέρει ούτε το amazon, το dvdplanet τα έχει πιο φτηνά.