κυκλοφορεί αύριο....(ante kala methaurio !!!)

Kάποτε υπήρξε το ένα τρίτο του κατά πολλούς σημαντικότερου ελληνικού σχήματος με στίχο ελληνικό. Από τότε μέχρι σήμερα οι μουσικές (του) έχουν αλλάξει και οι καιροί οι ίδιοι ακόμη περισσότερο. Ο Μιχάλης Δέλτα, όμως, όπως και τότε, έτσι και τώρα εξακολουθεί να...διασχίζει τον κόσμο, να πιστεύει στην αγάπη και να εμπνέεται από την ομορφιά της.
Ο Μιχάλης Δέλτα είχε μαζί μας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία (παρά συνέντευξη) που θα δημοσιευτεί στο καλοκαιρινό τεύχος του SONIK που κυκλοφορεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου... Είπε πολλά και πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Εμείς ξεκλέβουμε και κάνουμε paste εδώ μερικά μόνο:
Η αγάπη δεν τελειώνει. Ο έρωτας τελειώνει. Η μόνη φορά που μου χει τύχει να σταματήσω ν’ αγαπώ κάποιον ήταν γιατί στην πραγματικότητα δεν τον αγάπησα ποτέ. Αυτούς που έχω αγαπήσει αληθινά, ακόμη κι αν οι σχέσεις μας πέρασαν από διάφορα στάδια συγκρουσιακά και μη, τους αγαπώ ακόμη. Μπορεί να ακουστεί χαζορομαντικό αλλά το συναίσθημα της αγάπης για μένα μοιάζει με ένα πολύ μικρό κεράκι στο βάθος, στο σκοτάδι μας, που δε σβήνει με τίποτα.
Τελικά τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την αδελφική αγάπη της φιλίας από την ερωτική; Το σεξ. Το σεξ κουβαλάει πολλά πράγματα που δεν τα έχουμε αποκρυπτογραφήσει ακόμη. Μπορεί να λατρεύεις πχ εσύ την κοπέλα σου, αλλά στο σεξ να γουστάρει να της χώνεις χαστούκια. Το οποίο βέβαια εσένα μπορεί να σ’ εξιτάρει αλλά ταυτόχρονα σε προβληματίζει.
Δε νιώθω σε καμία περίπτωση ότι είμαι pioneer. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση και θα σου το πω έστω κι αν ακουστεί περίεργο, είναι το γιατί δεν έχουνε βγει άλλοι σαν τους Στέρεο Νόβα. Όχι μουσικά, αλλά κάτι που να έχει το ίδιο impact στον κόσμο.

Text from www.avopolis.gr

ouf mou vgale tin psixi simera o blogger !!!

Comments

γιατί να έχει τόσο δίκιο ακόμα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
(γιατί δικαιώνει την αγάπη μου, χαζέ!)
Anonymous said…
giati na mhn exei?!
swstos o mixalis...(oxi o E. ,xa)